Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقتی برنامه تلویزیونی "خیابان پاستور" را نگاه می‌کنیم به پاسخ بسیاری از پرسش‌هایی می‌رسیم که نسبت به انتخابات برای‌مان به وجود آمده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، "خیابان پاستور" با اجرای محمد سلوکی و به تهیه‌کنندگی سید جواد سیدمحسنی یک مجموعه برنامه 30 قسمتی و 22 دقیقه‌ای است که هر شب بعد از خبر  20:30 از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر قسمت از این برنامه یک کارشناس سیاسی روبه‌روی سلوکی می‌نشیند و در جریان یک گپ و گفت، معیارهایی را که مخاطبان باید برای رأی دادن مدنظر قرار دهند، بررسی می‌کند.

در نگاهی به این برنامه، چند نکته به دست می‌آید؛ اول نشانی یک انتخاب آگاهانه و دوم تشخیص و شناسایی کاندیدای برتر. این شب‌ها برنامه‌ گفت‌وگو محور "خیابان پاستور" از شبکه دوم سیما در حال پخش است و در هر قسمت محمد سلوکی مقابل یک کارشناس سیاسی و اجتماعی می‌نشیند که این میهمانان، عموماً از نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون‌های مختلف‌اند. سپس با رویکردی بی‌طرفانه و صرفاً آگاهی‌بخش، ویژگی‌های یک انتخاب اصلح مرور می‌شود تا به موجب آن مخاطب بداند برای تشخیص و شناسایی کاندیدای برتر باید دقیقاً به چه مواردی توجه کند؟

"خیابان پاستور" 22 دقیقه‌ مفید را پیش روی مخاطب می‌گذارد. در همان دقیقه نخست، بی‌فوت وقت، برنامه وارد فاز گفت‌وگو می‌شود و هرشب، بسته به اینکه کدام نماینده دعوت شده باشد و فرد از کدام کمیسیون آمده باشد، پرسش و پاسخ‌هایی در حوزه‌های مختلف سیاست خارجی، محیط زیست، اقتصاد و ... شکل می‌گیرد.

وظیفه‌ ملی که هر چهار سال یک بار با آن مواجهیم، مشارکت اجتماعی در انتخابات ریاست جمهوری است که در تعریف آن گفته شده است: «مشارکت اجتماعی عبارت است از شرکت آگاهانه، ارادی، خودانگیخته و هدفمند گروه‌ها و افراد در فرآیندها و امور اجتماعی جامعه به منظور تسهیم و نقش‌داشتن در کارها، تسهیل و تسریع امور جامعه و بهره‌برداری از نتایج آنها و کمک به اهداف توسعه اجتماعی جامعه». با محور قرار دادن این نظریه، پرسشی مطرح می‌شود و آن اینکه «آگاهانه بودن مشارکت اجتماعی، به عنوان اولین ویژگی آن، چگونه حاصل می‌شود؟». برنامه "خیابان پاستور" در هر قسمت به نحوی به این سؤال پاسخ می‌دهد.

همچنین، مفهوم دیگری تحت عنوان "مشارکت سیاسی" وجود دارد که مایرون وینر نظریه‌پرداز معاصر در مقاله مشهور خود درباره آن، این تعریف را ارائه می‌دهد: «مشارکت سیاسی عمل داوطلبانه موفق یا ناموفق، سازمان‌یافته یا سازمان‌نیافته، دوره‌ای یا مستمر شامل روش‌های مشروع و غیرمشروع برای تأثیر بر انتخاب رهبران و سیاست‌ها و اداره امور عمومی در هر سطحی از حکومت محلی یا ملی است»، اما میزان مشارکت سیاسی و اجتماعی تحت تأثیر عوامل کثیری به‌وقوع می‌پیوندد؛ سلوکی و میهمانانش در هر قسمت از "خیابان پاستور" تلاش می‌کنند این عوامل مختلف را بررسی کنند.

کیندر و کیویت، دو نظریه‌پرداز سیاسی معاصر معتقدند رضایت از زندگی، رضایت سیاسی، اعتماد به یکدیگر، میزان زیاد بحث سیاسی و حمایت از نظم اجتماعی موجود، نشانه‌های نگرش مثبت به جهانی است که شخص در آن زندگی می‌کند. بنابراین برای اینکه بدانیم نهادهای دموکراتیک تا چه حد می‌توانند قدرتمند باقی بمانند باید عناصری مثل رضایت از زندگی، خوشبختی، اعتماد به یکدیگر را بررسی کنیم و یک سؤال مهم را هم پاسخ بدهیم:  

"اینکه مردم امروز ما از دگرگونی‌های بنیادین اجتماعی حمایت می‌کنند یا از جامعه کنونی خود؟ و با اتکا به اینکه غالب مردم در دسته دوم قرار می‌گیرند، باید چه کرد که این حمایت خدشه‌دار نشود و برای چهار سال پیش رو هم ادامه پیدا کند؟ به عبارت بهتر، یک رئیس‌جمهور شایسته که قدردان پشتیبانی مردم باشد، چه دامنه اختیاراتی دارد، چه وعده‌هایی را مجاز است بدهد و چگونه باید عمل کند؟"

"خیابان پاستور" در تلاش است به همه این سؤالات پاسخ بدهد. این برنامه که به تهیه‌کنندگی سیدجواد سیدمحسنی ساخته و هر شب بعد از خبر 20:30  از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

برنامه‌ای اختصاصی برای فلسطین/ شبکه انگلیسی‌زبانِ تلویزیون، وارد عمل شدروز ملی جمعیت پای تلویزیون + جزئیاتبازیگران سریال "خود خواسته"/ یک مجری تلویزیون هم هست + عکسکاش می‌شد به سریال‌های تلویزیون هم سیمرغ داد!/ نگاهی به نقاط قوت و ضعف فیلم‌های رمضانی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه دو رسانه ملی تلویزیون شبکه دو رسانه ملی تلویزیون خیابان پاستور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛ نماینده ولی فقیه ئر استان لرستان گفت:مسجد پایگاه دین، اخلاق ،معنویت و بزرگترین مرکز  کسب آگاهی و والاترین کانون احیا و تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی است .
حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی با تاکید بر اینکه مسجد باید محور و کانون همه فعالیتهای فرهنکی ،سیاسی و اجتماعی در حامعه باشند، فزود:بهره گیری از همه ی ظرفیتهای استانی را برای رونق مساجد و جذب جوانان مومن، نخبه و انقلابی خواستار شد .
فرمانده سپاه حضرت ابالفضل(ع) لرستان هم به هجمه ی گستره فرهنگی دشمن علیه ملت ایران و ارزشهای اسلام و انقلاب اسشاره کرد و گفت: مساجد باید محل رجوع مردم و مرکر حل مشکلات آنان باشد .
 سردار باقری افزود: یک هزار و ۸۰۰ پایگاه بسیج در استان وجود دارد و برنامه ریزی شده همه آنان را به مساجد منتقل کنیم .
مدیر کل صداوسیمای استان لرستان هم گفت: هویت بخشی به مساجد و تولید برنامه های مختلف فرهنگی، سیاسی ،اجتماعی واقتصادی با محور مساجد و استودیو گریزی را از سیاست های رسانه ملی برای محور قرار گرفتن مساجد عنوان کرد و افزود: آماده ایم تا پایان سال هر هفته بخشی از برنامه های تولید محتوا در صداوسیمای لرستان را در یکی از مساجد برگزار کنیم .  

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



 

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • موسیقی لرستان در تالار وحدت طنین انداز می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه همزمان با هفته عقیدتی سیاسی در لرستان
  • اجرای ۱۲۰ برنامه هفته عقیدتی سیاسی در خراسان جنوبی
  • اجرای ۳۰ عنوان برنامه، به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در استان همدان
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه